Nemzetközi foci

Dárdainak nincs ideje nyaralni

Annak ellenére, hogy a szezon már véget ért, nem pihenhet a Hertha BSC vezetőedzője.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A szezon véget ért, a Hertha BSC nagy nehezen bennmaradt a német élvonalban, de Dárdai Pál vezetőedzőnek a következő hetekben is bőven lesz elfoglaltsága, például a magyar válogatottnál – írja abz-berlin.de.

A berlini játékosok már nyaralnak, feltöltődnek a következő szezon előtt. Dárdai Pál vezetőedzőnek megvan az új szerződése, de üdülésről még szó sem lehet. Szombat délelőtt például megnézte, ahogyan a Hertha U19-es csapata megnyeri a kupát a Cottbus korosztályos együttesének 1-0-s legyőzésével.

Ezután Budapestre utazott, ő volt a Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg kupadöntő szakkommentátora a Sport TV-ben. Hétfőn kezdődik a magyar válogatott edzőtáborozása, majd jön a Litvánia elleni felkészülési mérkőzés. Ezt követően visszautazik Berlinbe, ő lesz ugyanis a Sport TV szakkommentátora a Juventus – Real Madrid BL-döntőn is. Miután visszatér a válogatotthoz, következik a finnországi Európa-bajnoki selejtező.

Ezen kívül természetesen folyamatosan zajlik a Hertha keretének kialakítása a következő szezonra. Dárdai mindenről tud, ami a csapatot érinti, hiszen naponta konzultál telefonon a klubmenedzserrel. Szövetségi kapitányunk várhatóan június 14-én tér vissza Berlinbe. Akkor már csak két hét lesz hátra a felkészülés kezdetéig. Ekkor már az edzőtábort, az edzőmérkőzéseket és a felkészülési programot kell kidolgozni, szóval sok szünetet nem tarthat, csupán három-négy nap jut majd a családjára.

Olvasói sztorik