Nemzetközi foci

Megvan Dárdai első áldozata

A Hertha BSC legnagyobb sztárja közel fél órát késett az edzésről, ezt 250 eurója bánta, és korábban lecserélte őt a magyar edző.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismert, a Bundesliga harmincadik fordulójában a Bayern München 1-0-ra legyőzte a Hertha BSC-t. Salomon Kalout, a berliniek legnagyobb sztárját Dárdai Pál vezetőedző már a 66. percben lecserélte. Az elefántcsontparti támadót nem véletlenül hozta le a magyar tréner, hiszen a német Bild információja szerint fél órát késett a meccs előtti utolsó edzésről. Érdekes, hogy részéről nem ez volt az első alkalom, pedig még nincs egy éve, hogy a Hertha játékosának mondhatja magát. A korábbi vezetőedző, Jos Luhukay irányítása alatt nem büntették meg a 29 éves csatárt, ez azonban Dárdai érkezésével megváltozott.

A magyar edző nem árult zsákbamacskát, mivel korábban elmondta, mennyi az annyi. Kalou még szerencsés volt, mert ezt az incidenst megúszta 250 eurós büntetéssel. Azért lehet mondani, hogy megúszta, mivel öt perc késésért jár a már említett összeg, az afrikai támadó pedig közel fél órát „csúszott”.

Sascha Burchert a pénztáros, ő kezeli ezeket az összegeket. Dárdai Pál természetesen nem volt túl boldog.

– Nem érdekelnek a nevek, ha valaki későn érkezik, annak fizetnie kell. Ez alól egyik játékos sem kivétel – mondta Dárdai Pál.

Dárdai részéről akár az is egyfajta büntetés lehetett, hogy már a 66. percben lehozta az elefántcsontparti csatárt, mivel Berlinben korábban még soha nem cserélték le ilyen korán. Kalou az egyike azon játékosoknak, akik a legtöbb időt töltötték a pályán. Valószínűleg az elefántcsontparti ezután jobban odafigyel majd…

Olvasói sztorik