Nemzetközi foci

Pintér játszott, Futács nem

Hétfői gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Kalmár Zsolt csapata, a 37. perctől emberhátrányban játszó német RB Leipzig gól nélküli meccset játszott a Karlsruhe vendégeként a másodosztály 24. fordulójában. A magyar fiatalt a kilencvenedik percben, időhúzó csereként küldték pályára.

A Pintér Ádámot foglalkoztató Levadiakosz a Plataniasz otthonában aratott 3-1-es győzelmet a görög élvonal 26. fordulójában. A magyar védekező középpályás kezdőként végig a pályán volt, a 72. percben pedig begyűjtött egy sárga lapot. Pintér csapata továbbra is kiesőhelyen áll.

A Mersin odahaza 5-1-re kikapott a Trabzonspor együttesétől a török élvonal 23. fordulójában. A hazaiak magyar válogatott támadója, Futács Márkó a kispadon ülve nézte végig csapata vereségét.

Zsinórban harmadik meccsét nyerte meg a román bajnokságban Bőle Lukács együttese, a CSMS Iasi, ennek köszönhetően hosszú idő után elmozdult a kiesőzónából. A jászvásáriak nagy meglepetésre 2-0-ra győztek a második helyen álló Petrolul Ploiesti otthonában, de honfitársunkat nem nevezték a keretbe.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik