Nemzetközi foci

Stieber a Borussia ellen is gólt lőne és nyerne

Szezonbeli negyedik bajnoki találatát a Dortmund ellen szerezné a Hamburg légiósa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Hamburger SV magyar légiósa, Stieber Zoltán már háromszor volt eredményes a Bundesliga idei szezonjában, ezzel beállította a 2012–2013-as rekordját, amikor az egész idény során lőtt ennyit a Greuther Fürth színeiben. Csak egy probléma van ezzel a statisztikával, hogy a góljai eddig csak egy győzelmet eredményeztek (a Paderborn ellen győztek 3-0-ra). A következő fordulóban a Borussia Dortmund lesz a HSV ellenfele.

– Már játszottam Dortmundban, sőt gólt is lőttem nyolcvanezer néző előtt a Fürth színeiben. Nagyon szép pillanata volt, de sajnos a végén három-egyre vesztettünk – mondta a mopo.de oldalon Stieber. – A gólnak mindig örülök, de a lényeg a csapat sikere. Olyan helyzetben vagyunk, hogy minden pontra szükségünk van. A Dortmund jó formában van, a legutóbbi négy meccsét megnyerte, mégis optimista vagyok a jövőt illetően. Amennyire én tudom, a HSV a legutóbbi öt bajnoki találkozójából négyet megnyert a Dortmund ellen, de ez most egy új meccs. Remélem, jó eredményt érünk el szombaton.

Stieber hozzátette: szívesen lemondana a saját góljáról a győzelemért cserébe, de persze az lenne a legjobb, ha mindkettő összejönne.

Olvasói sztorik