Nemzetközi foci

A Diósgyőr 125 millióval gazdagodik

A magyar klub eredetileg félmillió euróért akarta elengedni Kádár Tamást, de így sem járt rosszul...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ha mindent rendben találnak az orvisi vizsgálatok során, akkor Kádár Tamás személyében újabb magyar játékos csatlakozhat a lengyel Lech Poznan keretéhez. Új klubja a fakt.pl cikke szerint 400 ezer eurót (csütörtöki árfolyamon majdnem 125 millió forintot) fizetett a Diósgyőrnek, hogy elengedje a védőt, akinek a szerződése nyáron járt volna le.

Holman Dávid érkezése után tehát a csapat védelmét is egy magyarral erősítették meg a Lech vezetői, akik több hónapon keresztül figyelemmel kísérték Kádár játékát, majd az elmúlt hetekben tárgyalásokat folytattak vele és a DVTK illetékeseivel, ezek most zárulnak le.

A Nemzeti Sport érdeklődésére Árki Gábor sportigazgató nem árulta el a vételi összeget, az idézett lengyel honlap azonban kiderítette, hogy a DVTK eredetileg félmilliót kért, de némi alku után százezerrel lejjebb adtak az anyagi igényeikből.

A cikk szerint már sor kerülhetett volna a játékos szerződésének aláírására, de ez néhány napig még várat magára, mert pár részletet pontosítani kell.

Olvasói sztorik