Nemzetközi foci

Kivárnak a lengyelek Kádár-ügyben

A Lech Poznan vezetői megvárják, amíg a nyugati bajnokságban véget ér az átigazolási időszak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Lovrencsics Gergő és Holman Dávid után Kádár Tamás is a Lech Poznan játékosa lehet, de az ő átigazolására még várni kell. A przegladsportowy.pl elemzésébőlkiderül, hogy a klubvezetők kivárásra játszanak, csak az utolsó pillanatban akarják nyélbe ütni a szerződtetéseket, vagyis megvárják, amíg a nyugati bajnokságban véget ér az átigazolási időszak. Így értelemszerűen jobb pozícióba kerülnek, tehát olcsóbban juthatnak hozzá néhány játékoshoz. A klubnál egyébként bevett gyakorlat, hogy inkább várnak, mert nem szívesen fizetnek sokat egy-egy játékosért.

A cikk szerint védő és védekező középpályás posztra okvetlenül igazolniuk kell, és egy csatár sem ártana. Annak ellenére, hogy már csak 25 nap van hátra az idei első bajnoki találkozóig, eddig csak Holman Dávid megszerzését jelentették be Poznanban, ő viszont aligha kaphat kulcsszerepet tavasszal…

A rajongók továbbra is várják az új játékosokkal kapcsolatos híreket, mert szeretnék, ha kedvenceik a bajnoki címért harcolnának majd a rájátszásban. Ami a védőket illeti, a diósgyőri Kádár Tamás továbbra is képben van, de a Lechia Gdansk is keresi. A Lech Poznannak skandináv jelöltjei is vannak, sok múlik azon, hogy ezek a játékosok milyen ajánlatokat kapnak a közeljövőben a nívósabb bajnokságokból.

Olvasói sztorik