NB I

Lovrencsics honfitársa(ka)t kap Poznanban?

Kádár Tamást kiszemelte a lengyel klub, és állítólag Elek Ákos is képben van.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Lovrencsics Gergőt foglalkoztató lengyel Lech Poznan kiszemelte a Diósgyőr válogatott hátvédjét, Kádár Tamást – olvasható a poznan.sport.pl oldalon. A cikk bemutatja a 24 éves korára már viszonylag gazdag sportmúlttal rendelkező magyar védőt, akivel kapcsolatban azt is megjegyzik, hogy már nyáron ajánlotta őt a menedzsere két lengyel klubnak (a másik a Guzmics Richárdot soraiban tudó Wisla Kraków).

Akkor még nem jött létre az átigazolás, a lengyel bajnokság harmadik helyén álló Lech azonban most újra érdeklődik – olyannyira, hogy a nem hivatalos hírek szerint képviselője ott volt a Diósgyőr–Újpest (2-1) bajnoki mérkőzésen is Miskolcon. Maciej Skorza, a Lech Poznan edzője szerint ez annak a jele, hogy a klub szándékai komolyak.

A cikk természetesen kitér a válogatottra is, ahol Kádár húszévesen debütált és együtt játszik Lovrencsics Gergővel. A magyar hátvéd értékét 800 ezer euróra becsülik.

Egyelőre nem került szóba másik magyar futballista neve, de nem hivatalos források szerint a poznaniak a DVTK másik válogatottja, Elek Ákos iránt is érdeklődnek, illetve a Kádárhoz hasonlóan külföldön is megfordult Varga József is képbe kerülhet náluk.

Olvasói sztorik