NB I

Szivics nem kommentálta a pletykákat

Kádár Tamás, Elek Ákos és Debreceni András távozásáról, illetve Hidi Patrik érkezéséről kérdezték.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A sportsajtóban már megkezdődtek a találgatások azzal kapcsolatban, hogy ki igazolhat el Diósgyőrből a téli szünetben (Kádár Tamás, Elek Ákos, Debreceni András), illetve ki érkezhet (Hidi Patrik a Honvédtól). Az Észak-Magyarország ezt a témakört hozta szóba Tomiszlav Szivics vezetőedzőnek, de konkrétumokat is tartalmazó érdemleges válasz nem érkezett…

– Mindig van valaki, aki jobban tudja, hogy mit akarunk, hogy kit akarunk igazolni, mint én, de aztán a pletykák nagy részéről kiderül, hogy semmi sem igaz belőlük – válaszolta Tomiszlav Szivics. – Szóbeszédeket eddig sem kommentáltam, és ezt most sem tenném. Elvi síkon persze lehet téziseket, forgatókönyveket felállítani. Az első, ha úgy tetszik az A-verzió az, hogy ugyanígy marad a keret, ebben az esetben maximum egy-két új emberre van szükségünk. Aztán ha ez nem így lesz, akkor következik a B-, a C- és a D-verzió, arra az esetre, ha látjuk, hogy kik távoznak, és milyen posztról. Az elv az, bárki is megy el tőlünk, legalább ugyanolyan, vagy jobb képességű játékos érkezzen a helyére.

A kedd délutáni edzés előtt Debreceni Andrásról azt mondta a tréner, azért nincs jelen, mert Achilles-problémája van, amit Budapesten kezeltet.

Olvasói sztorik