NB I

Nem lesz meccs Diósgyőrben

A csapadék miatt elhalasztották a Bp. Honvéd elleni nyolcaddöntő mindkét mérkőzését.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISS:

Az MLSZ versenybizottságának keddi esti, szóbeli tájékoztatása alapján immár biztos, hogy elmarad a DVTK és a Honvéd nyolcaddöntőjének mindkét mérkőzése. A találkozókat előreláthatólag a tavaszi szezon kezdete előtt játsszák le a csapatok. A szerdára tervezett miskolci találkozóra elővételben megváltott jegyek a DVTK ajándékboltjaiban visszaválthatók december 20-ig, illetve érvényesek a későbbi időpontban megrendezésre kerülő mérkőzésen is.

Az MLSZ adatbankja szerint február 14-én és 21-én rendezik a meccseket.

Korábban írtuk:

A hétfői esőzés és a keddi hóesés megtette hatását a diósgyőri stadionban is, ahol jelenleg másfél-két centiméteres csapadék borítja a játékteret. A boon.hu információi szerint felvetődött annak a lehetősége, hogy a rossz körülmények miatt későbbre halasztják a szerdán 18 órára kiírt, Bp. Honvéd elleni Ligakupa-nyolcaddöntő első felvonását. Elvileg műfüvön lehetne játszani, csak a feltételek nem adottak a televíziós közvetítéshez, illetve ahhoz sem, hogy szurkolók jelen legyenek.

A DVTK állítólag jelezte az MLSZ versenybizottságának, hogy a pálya nem alkalmas a játékra. Hivatalos döntés később várható, legkésőbb szerdán…

Mint ismert, Pakson, Békéscsabán, Sopronban és Dunaújvárosban is műfüvön kell játszaniuk a csapatoknak a rossz időjárás miatt.

Műfüvön szeretnének játszani

A DVTK honlapja kedden, kora délután megerősítette a hírt. Azt írják, mivel sűrű hóesésre ébredhettek reggel a miskolciak, a klub a rendkívüli időjárási körülmények miatt kérte a szerdai mérkőzés helyszínének és időpontjának módosítását, mert a jelentős eső, a havazás és a fagy nem teszi lehetővé a meccs megrendezését a stadion centerpályáján. Ezért javasolták, hogy a találkozó az edzőközpont műfüves pályáján kerüljön megrendezésre szerdán, kora délután.

Olvasói sztorik