Nemzetközi foci

Kádár Tamás 2018-ig írhat alá Lengyelországban

Lovrencsics Gergő és Holman Dávid után állítólag megvan a Lech Poznan harmadik magyar légiósa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A boon.hu információja szerint szerda este Kádár Tamás elfogadta a lengyel Lech Poznan ajánlatát, így távozik Diósgyőrből.

A válogatott védő 2013 januárja óta volt a DVTK kötelékében, de most a lengyel klub kivásárolta az élő szerződésből. Kádár csütörtökön már orvosi vizsgálaton vesz részt, és ha minden rendben lesz, csatlakozhat a Törökországba utazó együtteshez.

A korábbi hírek szerint Kádárt a szlovák Slovan Bratislava 21 éves védője, David Hudak, vagy pedig a Paks játékosa, Kovács Gábor pótolhatja.

A DVTK honlapján megjelent a hír, miszerint Kádár csütörtökön Poznanba utazik, hogy orvosi vizsgálaton vegyen részt. A klubok közötti megállapodás már korábban megszületett, de a Lech és a játékos közti megegyezésről továbbra is csak feltételes módban írnak…

FRISS:

A Lech Poznan honlapjának esti cikkemegerősíti a korábbi információkat. Ha a DVTK hátvédje sikeresen abszolválja a csütörtökön és pénteken sorra kerülő egészségügyi teszteket, aláírhatja 2018 nyaráig érvényes szerződését, és csatlakozhat a csapathoz Belekben.

Olvasói sztorik