Nemzetközi foci

Dzsudzsák Balázs gólpasszt adott

A Dinamo Moszkva 4-1-re verte szerb ellenfelét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Alábbi cikkünkben a pénteki eseményeket foglaljuk össze:

Simon Attila együttese, az osztrák Wolfsberger AC a Kapfenberg ellen játszott edzőmérkőzést. A vendégek 2-0-ra nyertek, a magyar csatár a második félidőben kapott lehetőséget.

Dzsudzsák Balázs együttese, az orosz Dinamo Moszkva nagyon simán, 4-1-re verte a szerb Partizan együttesét, felkészülési mérkőzésen. Honfitársunk a második félidőben bizonyíthatott, és csapata harmadik találatát ő készítette elő.

Korcsmár Zsolt német csapata, a másodosztályú Greuther Fürth megnyerte a törökországi Belekben rendezett SunExpress Kupát, miután a fináléban 4-2-re győzött a svájci Young Boys ellen. A magyar védő az első félidőben volt a pályán.

A belga élvonal 23. fordulójának nyitómeccsén Köteles László csapata, a KRC Genk hazai pályán 2-0-ra győzött a Mouscron Peruwelz ellen. A magyar kapus kezdő volt és végigvédte a találkozót.

Olvasói sztorik