Nemzetközi foci

Pintér Ádám újra játszott

Vasárnapi légiós-körképünkben a külföldön játszó magyarok teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A görög élvonalban 19. meccsét játszotta a Levadiakosz, amely hazai pályán 3-1-re győzött az Aszterasz Tripolisz ellen. Pintér Ádám a 79. percben, csereként lépett pályára. Megyeri Balázs csapata, a címvédő Olimpiakosz odahaza 2-0-ra nyert a Panetolikosz ellen. A magyar kapus a cserepadról nézte végig a meccset.

A Dubajban edzőtáborozó Hamburger SV gól nélküli felkészülési meccset játszott a kazak FK Asztana ellen. A német csapatban Stieber Zoltán a második félidőben kapott lehetőséget.

A holland élvonal 18. fordulójában Otigba Kenneth és Varga Szabolcs csapata, a Heerenveen 3-0-ra győzött az Utrecht otthonában. Otigba csereként, a 76. percben lépett pályára, Vargát nem nevezték a meccsre.

Vanczák Vilmos csapata, az 56. perctől emberhátrányban játszó svájci FC Sion 3-2-re győzött a német Dynamo Dresden elleni edzőmeccsen. A rutinos magyar védő csereként szerepelt.

A belga élvonal 22. fordulójában Köteles László együttese, a KRC Genk 1-1-re végzett a Lokeren vendégeként. A magyar kapus végigvédte a meccset.

Olvasói sztorik