Nemzetközi foci

Vanczák kilencven percet játszott

A svájci FC Sion egygólos vereséget szenvedett az orosz CSZKA Moszkva elleni felkészülési mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A bolgár CSZKA Szófia 1-0-ra nyert a német Aalen elleni edzőmeccsen, de a próbajátékon lévő Sváb Dániel nem szerepelt a győztes csapatban.

Vanczák Vilmos csapata, a Spanyolországban edzőtáborozó svájci FC Sion 1-0-ra kikapott az orosz CSZKA Moszkva elleni felkészülési mérkőzésen. A rutinos magyar védő végigjátszotta a találkozót, amelyet hétszáz néző látott a helyszínen.

Guzmics Richárd együttese, a lengyel Wisla Kraków 2-0-ra győzött a Piast Gliwice ellen, de a magyar védő nem lépett pályára, mert kisebb műtétje után csak a napokban kezdhetett újra teljes értékű edzésmunkát végezni.

Stieber Zoltán együttese a Hamburger SV az angol bajnoki címvédő Manchester City együttesével játszott edzőmérkőzést. A németek 2-0-s vereséget szenvedtek, a magyar középpályás kezdőként 67 percet töltött a pályán.

A Görög Kupában az Olimpiakosz a Tirnavosz együtteséhez látogatott. A bajnoki címvédőnek nem okozott gondot a győzelem (3-0). A vendégeknél Megyeri Balázs kezdőként végig a pályán volt. Pintér Ádám csapata, a Levadiakosz a Smirnisz otthonában lépett pályára. A találkozó 1-1-es eredménnyel zárult, honfitársunk kezdőként egy félidőt játszott.

Az angol másodosztály 27. fordulójában Király Gábor csapata, a Fulham 3-2-re győzte le a Nottingham Forest gárdáját. A magyar hálóőr a cserepadról nézte végig a találkozót.

Olvasói sztorik