Nemzetközi foci

Balázs Benjamin megint gólt lőtt

Dzsudzsák Balázs, Holman Dávid, Lovrencsics Gergő és Korcsmár Zsolt is pályára lépett kedden.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Bajner Bálint új klubja, az angol harmadosztályú Notts County gól nélküli meccset játszott a Doncaster otthonában a bajnokság 25. fordulójában. Honfitársunk a 61. percben, csereként lépett pályára, tehát már a szerződtetése napján bemutatkozott új csapatában.

Kezdőként egy félidőt játszott a Törökországban edzőtáborozó Dinamo Moszkva színeiben Dzsudzsák Balázs. Az orosz együttes a bolgár Ludogorecs ellen 1-1-re végzett.

A lengyel élvonalbeli Lech Poznan mindkét magyarját kezdőként foglalkoztatta: a Fradi kölcsönjátékosa, Holman Dávid az első félidőben volt a pályán, míg Lovrencsics Gergő a 61. percig bizonyíthatott a török Eskisehirspor ellen 1-0-ra megnyert találkozón.

A német másodosztályú Greuther Fürth a svájci FC Thun ellen játszott edzőmeccset: Korcsmár Zsolt csapata 3-0-ra nyert – a magyar védő a második félidőben jutott szóhoz.

Bajner Bálint kedden igazolt az angol harmadosztályú Notts County csapatához, és este már debütált is: a Doncaster elleni találkozó 61. percében lépett pályára. Csapata 0-0-s döntetlent ért el idegenben, és a kilencedik helyen áll a bajnokságban.

Balázs Benjamin góllal vette ki a részét a cseh FK Teplice kiütéses sikeréből: az együttes a harmadosztályú Admira Praha otthonában aratott 6-0-s győzelmet. A magyar támadó jegyezte az utolsó találatot a 85. percben.

Mi várható a folytatásban?

Szerda este az angol élvonal 27. fordulójábanKirály Gábor csapata, a Fulham hazai pályán szerepel a Nottingham Forrest ellen.

Már a rájátszásnál tart a Görög Kupa, amelyben Megyeri Balázs klubja, a bajnoki címvédő Olimpiakosz a Tyrnavosz vendége lesz, Pintér Ádám együttese, a Levadiakosz pedig a Smyrnisz ellen játszik, szintén idegenben.

Vanczák Vilmos svájci csapata, az FC Sion felkészülési mérkőzést játszik az orosz CSZKA Moszkva ellen. A bolgár CSZKA Szófia a Győrből elküldött Sváb Dániel teszteli, aki a német Aalen elleni edzőmeccsen bizonyíthat. Stieber Zoltán rangos rivális ellen léphet pályára, hiszen a német Hamburger SV az angol Manchester City-val játszik felkészülési mérkőzést.

A máltai FA Trophy keretein belül Kecskés Zsolt együttese, a Pieta Hotspurs a Victoria Hotspurs ellen szerepel.

Csütörtökön Szalai Ádám német klubja, a Hoffenheim a dán Bröndby ellen játszik edzőmeccset, a már említett bolgár CSZKA pedig az orosz Tyerek Groznij ellen szerepel.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik