Nemzetközi foci

Del Piero újratöltve?

Olasz sajtóhírek szerint a kispestiek újra megpróbálkoznak az egykori Bajnokok Ligája-győztes megszerzésével.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár a küszöbön álló téli átigazolási időszak még el sem kezdődött, máris számtalan pletyka és találgatás látott napvilágot, hiszen az újságírók itthon és Olaszországban is szinte egymásra licitálva állnak elő az újabbnál újabb (és olykor vadabbnál vadabb) ötletekkel.

Az egyik legfrissebb hír szerint a nyáron hoppon maradt Budapest Honvéd januárban újra megpróbálkozhat egy óriási bombaigazolással: a fővárosi klub ismét Alessandro Del Piero leigazolását fontolgatja – számolt be róla Gianluca Di Marzio. A SkySport munkatársaként tevékenykedő átigazolási szakértő híresen jól értesült, róla gyakorlatilag lehetetlen elképzelni, hogy a levegőbe beszélne, így talán valóban lehet valami a háttérben.

Di Marzio szerint Del Piero borsos pénzügyi igényeire is talált megoldást a Honvéd, a szerződés értelmében száz százalékban átengednék a negyvenéves klasszisnak az általa generált marketing-bevételeket, valamint minden hazai meccs és nemzetközi barátságos találkozó után ötven százalék járna neki.

A Honvéd és Del Piero közötti tárgyalás tényét a nyáron mindkét fél elismerte, a kispestiek a hírek szerint Puskás Ferenc visszavonultatott 10-es mezét is odaadták volna az olasz legendának, Del Piero viszont végül az indiai Delhi Dynamos ajánlatát fogadta el – ottani szerződése viszont december 31-én lejár, így ismét szabadon igazolható lesz – írja az azzurri.co.hu.

Olvasói sztorik