NB I

Két napon belül dönt Del Piero

A Bp. Honvéd kiszemeltjének Ausztráliából, Amerikából és Indiából is vannak ajánlatai.

Kapcsolódó cikkek

Néhány napja látott napvilágot a hír, miszerint a Budapest Honvéd leigazolná az olasz világbajnok csatárt, Alessandor Del Pierót. Hétfőn kora délután a kispestiek hivatalos honlapja interjút készített a klub tulajdonosával, George F. Hemingwayjel, aki Juventus-legenda szerződtetésének aktuális fejleményeiről beszélt.

– Ma találkoztak az illetékesek, és azt az információt kaptuk Olaszországból, hogy negyvennyolc órán belül választ kapunk Alessandro Del Pierótól. Azt mondta, hogy elgondolkozik az ajánlatunkon. Több megkeresése is van, és amellett fog dönteni, ami a legkedvezőbb. Világossá tettük, hogy ezt csak a szponzorral együtt tudjuk megcsinálni, mert semmilyen költségvetési forrásunk nincs az ő szerződtetésére. A szponzor segítségével tudnánk megadni neki, amit szeretne – nyilatkozta George F. Hemingway a kispestiek honlapjának.

A sportvezető szerint jó jel, hogy a világbajnok csatár nem utasította el egyből a Honvéd érdekődését.

– A Honvédnak jó neve van a világban, gondolom a Puskás-korszakból adódóan. Az utóbbi években sok olasz játékost igazoltunk, valamint világbajnok edzőnk van. Természetesen Del Piero hallott rólunk, de köztudott, hogy vannak ajánlatai Ausztráliából, Amerikából és Indiából is, ám ezek a helyek eléggé messze vannak. Budapestről hazarepülni Torinóba viszont nem olyan nagy dolog. Nem tudom, hogy például az asszony mennyire akar Indiába menni, ez tőlük függ, de nyilván ott vannak a nagy pénzek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik