Nemzetközi foci

Del Pieróval tárgyal a Honvéd

Akár Puskás Ferenc visszavonultatott mezszámát is megkaphatná a világbajnok olasz támadó.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Olasz sajtóértesülések szerint ajánlatot tett a jelenleg klub nélkül álló, olasz világbajnok Alessandro Del Pierónak a Budapest Honvéd csapata. A hírt a klub olasz sportigazgatója, Fabio Cordella is megerősítette.

Cordella hozzátette, a Honvéd nem tudná megfizetni a 91-szeres válogatott játékost, de a szponzoroknak tetszik az ötlet, miszerint Kispestre csábítanák az egykori Juventus-klasszist.

A sportigazgató az interjúban megjegyzi, akár a tízes számú mezt – melyet korábban az aranycsapat legendás Honvéd-játékosa, Puskás Ferenc tiszteletére vonultatott vissza a klub – is megkaphatja Del Piero, ha elfogadja a Honvéd ajánlatát.

Több helyi lap is kiemelten foglalkozik az olasz esetleges magyarországi szerepvállalásával, de megjegyezik, a 39 éves támadót a többi között Indiából is kecsegtető ajánlattal keresték meg az elmúlt napokban. A Honvéd már hetekkel ezelőtt felvette a kapcsolatot a Juventusban 513 olasz bajnokin pályára lépő játékossal.

Del Piero mellett a Honvéd tárgyal a Parma brazil védőjével, Fabiano Santacrocéval is, illetve több olasz játékossal is felvette a kapcsolatot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik