NB I

Del Piero nem jön a Honvédba

A 39 éves olasz világsztár Indiába utazik, és aláírja szerződését a Delhi Dynamos csapatánál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Alessandro Del Piero döntött: nem a Bp. Honvéd, hanem a Delhi Dynamos ajánlatát fogadja el. Csütörtökön már alá is írja a szerződését, és megkezdődik számára az indiai kaland, amely az ottani szezon végéig, januárig tart. Aztán minden bizonnyal az amerikai profi bajnokságban, az MLS-ben játszik tovább, immár a negyvenedik születésnapját követően – írja Gianluca Di Marzio honlapja.

Fabio Cordellának, a Bp. Honvéd nemzetközi igazgatójának, illetve az olasz Givova sportszergyártó cégnek tehát nem sikerült Magyarországra csábítania a Juventus egykori csapatkapitányát, ám a Del Pieróval kapcsolatos híreknek köszönhetően az elmúlt napokban legalább nem a kispestiek gyenge bajnoki rajtja volt a téma a sajtóban…

https://www.youtube.com/watch?v=HDuf55oVGG8

FRISS:

„Örömmel jelentem be, hogy a mai nappal a Delhi Dynamos játékosa lettem, egyben az új Indiai Szuperliga nagykövete” – írta Twitter-csatornáján csütörtök délután Alessandro Del Piero. A Juventus és az olasz válogatott egykori kiválósága tehát az anyagilag sokkal vonzóbb ajánlatot fogadta el a kispestiek invitálásával szemben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik