Nemzetközi foci

Elton John szurkol Tőzsérnek

Úgy viselkedett, mintha régi ismerőse lenne a játékosoknak, akiket a nevükön szólított a meccs előtt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sztárvendég járt Tőzsér Dániel csapatánál. Nem hétköznapi élményben volt része az angol másodosztályú Watford játékosainak, hiszen egy élő legenda, a 67 éves Sir Elton John látogatta meg őket a Wigan ellen 2-1-re megnyert bajnoki előtt – írja a Blikk.

Komoly megtiszteltetés érte a brit zenészt, hiszen lelátót neveztek el róla kedvenc csapata stadionjában, a Vicarage Roadon. Nem véletlenül, hiszen az énekes-zongorista a klub leghíresebb szurkolója, sőt korábban kétszer, 1976-tól 1987-ig, illetve 1997-től 2002-ig a tulajdonosa is volt.

– Ez a klub a véremben, a lelkemben van, és az életem hatalmas részét tölti ki – jegyezte meg beszédében Elton John, akit érdemei és sikerei elismeréseképpen az angol királynő is lovaggá ütött korábban. – Nagyon büszke vagyok arra, hogy most itt lehetek, hiszen itt születtem Watfordban, innen indultam, és ide is térek vissza. A popikont köszöntötték a meccs előtt, sőt az öltözőbe is ellátogatott, felkereste a játékosokat, akik éltek a lehetőséggel, és közös fotókat is készítettek vele.

– Tudtuk, hogy bejön hozzánk Elton John, és nagyon örültünk a lehetőségnek, hiszen nem mindennap találkozhatunk egy világsztárral, aki tulajdonképpen élő legendának számít – idézi a napilap Tőzsér Dánielt, aki beszélgetett is az énekessel. – Nagyon közvetlen, és imádja a csapatot. Ezer szállal kötődik a klubhoz, hiszen ő watfordi, és elmondta nekünk, bármerre koncertezik, mindig nézi a meccseiket, és követi az eredményeket. Nem túlzott, képben van, hiszen úgy viselkedett, mintha régi ismerősök lennénk, amikor váltott velünk néhány mondatot. A nevünkön szólított bennünket, és azt is tudta, milyen nemzetiségűek vagyunk. Biztatott bennünket, és a csapat is hozzájárult az ünnepi alkalomhoz, hiszen legyőztük a Wigant. Igazán emlékezetes volt ez a hétvége számunkra.

Olvasói sztorik