Nemzetközi foci

Tőzsér a másodosztály legjobb középpályása

A sok edzőváltást sem sínylette meg honfitársunk teljesítménye, aki ragyogóan futballozik a Watfordban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Remekül megy a játék a Championshipben szereplő Watford színeiben a 24-szeres magyar válogatott Tőzsér Dánielnek. A whoscored.com internetes portál osztályzatai alapján az angol másodosztály legjobb középpályása, míg az összesített listán a második helyen áll.

A remek értékelés annak is köszönhető, hogy Tőzsér ebben az idényben már négy gyönyörű szabadrúgásgólt szerzett, kiosztott három gólpasszt, átadásai pedig több mint nyolcvan százalékban pontosak. Ugyan a Watford 2-1-es vereséget szenvedett a héten Birminghamben, ám így is előkelő pozícióban van: harmadik, azaz versenyben van a Premier League-be jutásért. Nagy szó ez, hiszen a klubot az idényben már a negyedik menedzser irányítja.

– Szinte időm sincs a különböző cikkeket bújni, annyira sok a meccsünk. Jólesnek a pozitív értékelések, de nagy jelentőséget nem tulajdonítok nekik. A lényeg, hogy a csapat továbbra is ilyen jól szerepeljen. A sok edzőváltást nem volt könnyű megélni, de szerencsére ebből sem jöttünk ki rosszul, és habár nagyon messze van még a bajnokság vége, szeretnénk feljutni a Premier League-be – árulta el a Bors érdeklődésére Tőzsér, aki jelenleg az olasz Parma kölcsönjátékosaként szerepel Angliában.

Tőzsér elmondta: már megszokta a brusztolós, igen intenzív, heti két meccsel járó liga iramát, és attól sem tart, hogy a válogatott szereplés okozta pluszterhelés visszavetné a formáját.

– Jó érzés most hazajárni a válogatottba, mivel az apróbb sikereknek köszönhetően pozitív a hangulat. Mindannyian azon leszünk, hogy a következő Európa-bajnoki selejtezőn legyőzzük a finneket – árulta el a középpályás.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik