Nemzetközi foci

Edzőváltás a magyarok klubjainál

Angliában Tőzsér Dániel, a lengyel élvonalban Lovrencsics Gergő csapatánál mondott le a vezetőedző.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az angol másodosztályban szereplő Watford hivatalos honlapján jelentette be, hogy a következő fordulótól már nem az olasz Beppe Sannino irányítja a Tőzsér Dánielt is foglalkoztató együttest. A hír azért is érdekes, mert a csapat remek rajtot produkálva öt forduló után tizenkét ponttal a második helyen áll a Championshipben.

– Amikor megérkeztem, egy nagyon tehetséges csapatot vettem át – kezdte Beppe Sannino. – Nagyon büszke vagyok a csapatra, és arra, amit eddig elértünk. Nincs kétségem afelől, hogy a csapat pontosan tudja, mit kell tennie, ahhoz, hogy elérje a célját, amire mindenki vágyik. Én a Watfordnál a szívemet és a lelkemet beleadtam a munkába és boldog vagyok, hogy ennyi támogatást kaptam, különösen a szurkolóktól, akik lenyűgözőek.

Lovrencsics edzője is távozott

Szintén edzőváltással indul a szeptember a lengyel első osztályban szereplő, Lovrencsics Gergőt is foglalkoztató Lech Poznannál, miután a csapat vezetősége megelégelte az együttes gyenge szereplését – kiesett az Európa Ligából, a bajnokságban pedig hét kör alatt mindössze tíz pontot gyűjtött –, így menesztette Krzysztof Chrobakot. A klub már be is jelentette az utódot: a lengyel szakvezetőt honfitársa, Maciej Skorza váltja.

Olvasói sztorik