Nemzetközi foci

Anya helyett állt be Tőzsér

Gulácsi Péter csapata nyert a BL-selejtezőben, de az utolsó percben gólt kapott hazai pályán.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Ezúttal a keddi meccsekről olvashatnak.

Az osztrák bajnokságot öt győzelemmel és 24-1-es gólkülönbséggel kezdő Red Bull Salzburg hazai pályán 2-1-re nyert a svéd bajnok Malmö FF ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjének rájátszásában. Gulácsi Péter végigvédte a találkozót, amelynek utolsó percében kapta a gólt, így a győzelem ellenére nem lesz könnyű dolguk a visszavágón.

Az angol másodosztályban (Championship) teljes fordulót rendeztek kedden.

A harmadik körben Bajner Bálint csapata, az Ipswich Town 2-2-t játszott a Birmingham City vendégeként. Honfitársunk a nyolcvanadik percben csereként állt be.

A Tőzsér Dánielt is soraiban tudó Watford 2-0-ra győzött a Rotherham United otthonában, a magyar középpályás a 79. percben csereként lépett pályára Ikechi Anya helyett. A skót válogatott játékossal kapcsolatban érdekesség, hogy az apja nigériai kutató, az anyja pedig román közgazdász…

Bogdán Ádám együttese továbbra is nyeretlen. Az egy ponttal álló Bolton Wanderers ugyanis hazai pályán 2-1-re elvesztette a Middlesbrough elleni mérkőzést. A magyar kapus végigvédte a találkozót.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik