Nemzetközi foci

Bogdánt megutálták a szurkolók?

A magyar kapus nevével gúnyolódnak az angol másodosztályú Bolton Wanderers drukkerei.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Felépült az ujjsérülése utáni műtétjét követően Bogdán Ádám, és szeretné visszakapni helyét az angol másodosztályú Bolton Wanderers kapujában, de úgy tűnik, a klubnál és környékén ennek sokan nem örülnének.

A theboltonnews.co.uk cikkében az egyik mezőnyjátékos, Darren Pratley kifejtette: örülne, hogy a jelenlegi kapus, Andy Lonergan védene a továbbiakban is, mert jó formában van.

Bogdán Ádám az U21-csapat meccsén már játszhatott, de Pratley úgy véli, Lonergan a továbbiakban is megérdemli a bizalmat, amit a korábbi szakvezetéstől nem kapott meg, mert amikor a magyar válogatott játékos visszatért az eltiltása vagy a sérülése után, mindig visszakapta a helyét. Ha Lonergan jól védett, akkor is kivették a csapatból, néha méltatlanul.

– Van néhány jó kapusunk, és néha Lonergan volt a legjobb, de az edző kivette a csapatból, annak ellenére, hogy a többiek nem voltak olyan jó formában. Most is jól teljesített, a menedzser kedveli, úgyhogy remélem, ő folytathatja – mondta Pratley, aki testközelből láthatta csapattársa egyik legnagyobb védését a legutóbbi meccsen.

BOGDAN = Bolton One Goal Down Already Now. Not enough clean sheets with him – írta a cikkhez az interneten hozzászóló egyik szurkoló. Mindez nagyjából annyit tesz: ha Bogdán áll a kapuban, a Bolton máris egygólos hátrányból indul, mert ő nem elég ahhoz, hogy lehozza kapott gól nélkül a meccset.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik