Nemzetközi foci

A Dzsudzsák-csapat hatpontos küldetése

A Dinamo Moszkva játékosaira nehéz ellenfél, kemény talaj és mínusz tíz fok vár a következő meccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Kedd – Olasz Kupa, holland bajnoki

Az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében nehéz meccs vár Tamás Krisztián csapatára, a másodosztályú Varesére: az együttes az élvonalbeli Lazio vendége lesz.

Vida Krisztofer klubja, a holland De Graafschap a PSV tartalékcsapatának vendége lesz a másodosztály 16. fordulójában.

Szerda – Nagy rangadó vár Megyeriékre

A görög élvonalban is hétközi meccseket rendeznek, a hatodik fordulót pótolják a csapatok. Pintér Ádám együttese, a Levadiakosz az öt meccse veretlen Giannina vendége lesz, míg a címvédő, Megyeri Balázst is soraiban tudó Olimpiakosz a listavezető PAOK ellen játszik rangadót hazai pályán.

Az indiai bajnokság 12. fordulójában Vadócz Krisztián csapata, a Pune City az utolsó helyezett, szintén három sikerrel álló Mumbai City ellen meccsel odahaza.

Filkor Attila klubja, a másodosztályú Avellino élvonalbeli ellenféllel találkozik az Olasz Kupában – az együttes a Serie A-ban hat meccse nyeretlen Atalanta vendége lesz a legjobb 16 között.

Csütörtök – Idegenben játszanak Dzsudzsákék

A 16. fordulóval folytatódik az orosz élvonal: Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva idegenben mérkőzik a Mordovia Szaranszkkal. A magyar szélső és csapata szerencsésnek mondhatja magát: épp enyhül az idő Szaranszkban, így várhatóan mínusz öt Celsius-fokos hőmérséklet várja őket.

Honfitársunk a sport-express.ru oldalon elmondta, hogy meg akarják szerezni a maximális hat pontot az idei naptári év utolsó két mérkőzésén, de tudja, hogy ez kemény feladat lesz.

– Remek az orosz bajnokság, hiszen bármelyik csapat képes legyőzni bármelyiket. A következő fordulóban a Mordoviával játszunk, amely megverte a Zenitet. Keményen dolgozunk majd, hogy jó eredményt érjünk el, de nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a gyepszőnyeg nincs jó állapotban, a hőmérséklet pedig mínusz tíz fok körül van. Maximális erőkifejtésre lesz szükségünk, de meg kell lennie mind a hat pontnak, mielőtt véget ér az idei év – magyarázta Dzsudzsák Balázs.

Olvasói sztorik