Nemzetközi foci

Tovább tart Tőzsér csapatának zuhanórepülése

Szombati gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok eredményeiről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Alábbi cikkünkben a szombati eseményekről számoltunk be.

Közelít a dobogóhoz Köteles László együttese, a KRC Genk, amely a belga élvonal 17. fordulójában 1-0-ra nyert a kiesőhelyen álló Cercle Bruges otthonában. A magyar kapus végigvédte a meccset.

A svájci első osztály 17. körében a Vanczák Vilmost eltiltás miatt nélkülöző, a kiesés ellen harcoló FC Sion hazai pályán 3-3-at játszott a Grasshoppers ellen.

Az angol másodosztály 19. fordulójában az Ipswich Town a Charlton Athletic otthonában aratott 1-0-s győzelmet a 95. percben szerzett góllal. A vendégek magyar támadója, Bajner Bálint csere volt, de nem küldték pályára. Tőzsér Dániel végigjátszotta a Watford meccsét, de csapata házigazdaként 1-0-ra kikapott a Cardiff Citytől. Bogdán Ádám visszatérése egyelőre várat magára, a Bolton Wanderers és a magyar válogatott hálóőre a kispadról nézte végig együttese 1-0-s győzelmét a Huddersfield ellen. Király Gábor is csere volt a Fulhamben, amely 2-1-re nyert Brighton otthonában. Az Ipswich a második, a zsinórban négy vereséget számláló Watford a hetedik, a Fulham a 16., a Bolton pedig a 18. helyen áll.

Pintér Ádámot nem nevezte a Levadiakosz, amely 0-0-t játszott hazai pályán a Panetolikosz ellen a görög élvonal tizedik fordulójában.

Újra kiesőhelyre került a német élvonalban Stieber Zoltán csapata, a Hamburger SV, miután a 13. fordulóban 3-1-re kikapott az Augsburg otthonában. Honfitársunkat nem nevezték a meccskeretbe. Szalai Ádám eltiltás miatt nem játszhatott a Hannovert 4-3-ra legyőző Hoffenheimben.

A holland élvonal 14. fordulójában a Heerenveen otthon kapott ki 1-0-ra Heracles együttesétől. A hazaiak magyar védője, Otigba Kenneth végigjátszotta az összecsapást, Varga Szabolcs viszont a keretben sem kapott helyet. Babos Gábor együttese, a kiesőhelyen álló NAC Breda hazai pályán 5-1-re kikapott az Utrecht ellen. A tapasztalt kapust ezúttal nem nevezték a meccsre.

Az olasz másodosztály 16. fordulójában Filkor Attila csapata, az Avellino gól nélküli mérkőzést játszott az Entella otthonában. Honfitársunkról a közelmúltban kijelentették, hogy nem számítanak rá tavasszal, most mégis kezdő volt, és az 56. percben lecserélték. Tamás Krisztián együttese, a Varese hazai környezetben 3-2-es vereséget szenvedett a Vicenzától. A magyar fiatal a cserepadról nézte végig a meccset.

A Vadócz Krisztiánt foglalkoztató Pune City az Atletico de Kolkata csapatát fogadta az indiai Szuperliga 11. fordulójában. Az 1-1-re végződő találkozót a magyar középpályás végigjátszotta.

https://www.youtube.com/watch?v=TIddwmBj4HU

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik