Nemzetközi foci

Dzsudzsák és Gulácsi is továbbjutott

Az orosz Dinamo Moszkva és az osztrák Red Bull Salzburg is vezeti csoportját az Európa Ligában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Dzsudzsák Balázs csapata, a három meccs után százszázalékos teljesítménnyel büszkélkedő orosz Dinamo Moszkva a továbbjutás reményében lépett pályára odahaza a portugál Estoril Praia ellen az Európa Liga E-csoportjának negyedik fordulójában. A magyar válogatott csapatkapitánya kezdő volt, és a 76. percben lecserélték. Csapata egy perccel később szerezte meg a győztes gólt, így továbbra is tökéletes mutatóval rendelkezik, és a hátralévő meccsek eredményeitől függetlenül továbbjutott csoportjából.

A D-csoportban Gulácsi Péter együttese, az osztrák Red Bull Salzburg is a továbbjutásért lépett pályára a horvát Dinamo Zagreb otthonában, és szintén sikerrel járt, hiszen 5-1-re győzött. A magyar kapus végigjátszotta a találkozót, és a kiütéses végeredmény ellenére számos védeni valója volt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik