Nemzetközi foci

Bőle román csapata először nyert

Keddi gyűjtőcikkünkben a külföldön szereplő magyar játékosok teljesítményéről olvashatnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Szerencsét hozott a 13. forduló Bőle Lukács csapata számára, ugyanis megszerezte első győzelmét a román élvonalban. A jászvásári CSMS a Rapid Bucuresti otthonában nyert 1-0-ra, honfitársunk a 66. percben, csereként lépett pályára. Együttese már nem sereghajtó, a tabella 16. helyére lépett előre, de még mindig négy pont választja el a bennmaradást jelentő 12. pozíciótól.

Megyeri Balázs a kispadon ülve nézte végig, ahogy görög csapata, az Olimpiakosz 3-2-re kikap az olasz Juventus otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.

Az angol másodosztály 16. fordulójában a Watford 2-1-es vereséget szenvedett a Birmingham otthonában. A vendégek magyar válogatott középpályása, Tőzsér Dániel végigjátszotta a mérkőzést. Bajner Bálint nem kapott lehetőséget az Ipswich Town csapatában, amely hazai pályán 2-1-re győzött a Wolverhampton ellen. A Bolton magyar kapusa, Bogdán Ádám a keretben sem volt, amikor csapata 3-0-ra legyőzte a Cardiff City-t.

Olvasói sztorik