Nemzetközi foci bajnokok ligája

Gulácsi csapata kikapott a BL-ben

Szerdai légiós-körképünkben a külföldön játszó magyarok teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Ezúttal a szerdai mérkőzéseket vesszük sorba.

A Gulácsi Pétert foglalkoztató Red Bull Salzburg is megkezdte szereplését a Bajnokok Ligája-selejtezőben, az osztrák bajnok az azerbajdzsáni Karabah Agdam otthonában lépett pályára a harmadik forduló első mérkőzésén. A magyar válogatott játékos végig a kapuban állt a 2-1-re elveszített meccsen. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a salzburgiaknál egy, míg a hazaiaknál két kiállítás is történt.

https://www.youtube.com/watch?v=oxAYIosQoAE

A német Bundesligában szereplő Hamburg az osztrák Sturm Graz ellen játszott felkészülési meccset. A HSV nyáron szerződtetett magyar szélsője, Stieber Zoltán a szünetben állt be a 2-0-ra megnyert meccsen.

Vanczák Vilmos csapata, a svájci FC Sion 2-0-s vereséget szenvedett az Európa Liga-döntős portugál Benficától, felkészülési találkozón.

Tőzsér Dániel kezdőként mindössze 21 percet játszott az angol másodosztályú Watford edzőmérkőzésén, amelyen 1-0-s vereséget szenvedtek a Coventry City csapatától.

Olvasói sztorik