Nemzetközi foci

Stieber bronzérmes a Hamburggal

A magyar támadó csapata 3-1-re verte a Mönchengladbachot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Stieber Zoltán szombaton csereként lépett pályára a Hamburg színeiben a német Telekom Kupában. A magyar támadó a vesztes elődöntő után vasárnap kezdőként kapott szerepet, a hatvan perces mérkőzésen az első félidőben jutott szóhoz. Csapata már a harmincadik percig 2-1-es előnyre tett szert, s végül 3-1-re győzte le a Borussia Mönchengladbachot.

Köteles László csapata, a KRC Genk a Mechelen elleni 3-1-es vereséggel kezdte a belga bajnokságot; a magyar kapus csere volt.

A finn másodosztályban Balogh Balázs együttese, az Ilves Tampere 1-0-ra kikapott az AC Oulu csapatától. Honfitársunk végigjátszotta a találkozót, klubja 16 meccs után a tabella ötödik helyén áll.

A lengyel élvonal második fordulójában Lovrencsics Gergő csapata, a Lech Poznan 1-1-et játszott a Gornik Zabrze otthonában. A magyar játékos a 63. percben, csereként lépett pályára.

Az izlandi élvonal 13. fordulója nem hozott szerencsét Matus Sándor csapata, a Thor Akureyri számára, hiszen 4-1-re kikapott a Fjolnir otthonában. A magyar kapus végigvédte a találkozót, együttese, a kiesést jelentő 11. helyen áll a tabellán.

Olvasói sztorik