Nemzetközi foci

Bundáztak a kameruniak?

A magyarországi bundabotrány koronatanúja, Wilson Raj Perumal előre megmondta a Kamerun–Horvátország meccs forgatókönyvét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Érdekes nyilatkozatot tett a hazai bundabotrány koronatanúja, a jelenleg is Magyarországon tartózkodó Wilson Raj Perumal. A szingapúri születésű férfi a német Spiegellap egyik újságírójának a Facebookok keresztül elmondta, Kamerun mind a három mérkőzése meg volt bundázva a világbajnokságon.

Előre megmondta az eredményt

A cikk írója szerint Perumal órákkal a Kamerun–Horvátország mérkőzés előtt megírta, hogy 4-0-ra fognak győzni a horvátok. Ráadásul azt is hozzátette, hogy az első félidőben ki fognak állítani egy afrikai játékost.

Nos, a „tipp” ült, ugyanis az A-csoport második fordulójában rendezett találkozón a horvát együttes 1-0-s félidő után 4-0-ra nyert. A kiütéses sikerben ráadásul fontos szerepet játszott, hogy az első félidő hajrájában Alex Songot egy teljesen felesleges mozdulat után kiállította a játékvezető.

– Kamerun csapatában hét rohadt alma van – írta állítólag Perumal.

Mint ismert, Kamerun játékosai a vébé előtti napokban sztrájkba léptek, ugyanis kevesellték a beígért prémiumot. Alig néhány nappal az első találkozójuk előtt még kérdéses volt szereplésük, ám végül késve, de elutaztak Brazíliába.

Nincs bizonyíték

Egyelőre semmilyen bizonyíték nem került elő az esettel kapcsolatban. Ralf Mutschke, a FIFA biztonsági főnöke közleményben tudatta, a szövetség minden meccset alaposan monitoroz, és egyelőre egyetlen vébé-találkozó sem akadt fent a vizsgálatokon.

Olvasói sztorik