Nemzetközi foci

Menesztették Gera csapatának edzőjét

Közös megegyezéssel távozott az angol élvonalbeli West Bromwich Albion éléről Pepe Mel vezetőedző.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 17. helyen zárta az angol élvonal vasárnap véget ért idényét a West Bromwich Albion, amelyet szinte folyamatosan a kiesés veszélye fenyegetett, de végül sikerült bennmaradnia. Gera Zoltán csapatának vezetői ennek ellenére edzőcserére szánták el magukat, és közös megegyezéssel elbúcsúztak Pepe Mel menedzsertől.

A spanyol szakvezető január óta irányította a csapatot, bajnoki mutatója három győzelem, hat döntetlen és nyolc vereség.

A klub honlapján Richard Garlick sport- és technikai igazgató megköszönte Pepe Melnek az elmúlt négy hónapban tett erőfeszítéseit, amellyel a bennmaradáshoz segítette a klubot, és további sok sikert kívánt neki. Kritikusan hozzátette: annak ellenére, hogy az ötödik egymást követő szezonban sikerült elérniük a bennmaradást, ez már egy nagyon és kiábrándító idény volt, sok tanulsággal.

A klubvezető elmondta az is, hogy az új vezetőedző keresése már megkezdődött. Céljuk, hogy versenyképesebbek legyenek a következő szezonban.

Arról továbbra sincs hír, hogy a WBA meghosszabbítja az elmúlt hónapokban rendszerint sérülésekkel bajlódó, 35 éves Gera Zoltán idén nyáron lejáró szerződését.

Olvasói sztorik