Nemzetközi foci

Gera mégsem térhet vissza

Nem javult olyan mértékben a sérülése, hogy edzésbe tudjon állni, és pályára léphessen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A fantasztikus hajrát bemutató Sunderland biztosította első osztályú tagságát azzal, hogy hazai pályán 2-0-ra nyert a sérült Gera Zoltánt nélkülöző West Bromwich Albion ellen az angol bajnokság szerdai játéknapján. Gustavo Poyet együttese sokáig sereghajtó volt a Premier League-ben, azonban legutóbbi négy bajnoki mérkőzésén begyűjtötte a három pontot – a többi közt a Chelsea és a Manchester United otthonában is győzni tudott –, erre 2000 decembere óta nem volt példa a klub történetében. A Sunderland sikere egyben azt is jelenti, hogy a már búcsúzott Cardiff City és a Fulham mellett szinte biztos, hogy a Norwich City lesz a harmadik kieső.

A West Bromwich tehát minden bizonnyal bennmarad, Pepe Mel vezetőedző mégis bocsánatot kért a szurkolóktól a 2-0-s vereségért, illetve elmondta, hogy Gera Zoltánra ebben a szezonban már nem számíthatnak.

A tréner hangsúlyozta: ő sem érti az okát csapata rendkívül gyenge játékának. Hozzátette: a szezon utolsó meccsén, a Stoke City elleni, vasárnapi találkozón sem játszhat a sérült Gera Zoltán, mivel még mindig nem állt edzésbe. Mivel a szerződése lejár, az expressandstar.com cikke szerint véget ért a karrierje a WBA csapatánál.

Olvasói sztorik