Nemzetközi foci bajnokok ligája

A Sport TV tovább javított a csúcson

Közelítőleg 445 ezren nézték tartósan a Real Madrid kiütéses sikerét a Bajnokok Ligája elődöntőjében.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A kedd esti Bayern München – Real Madrid Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágó nézettségi csúcsot döntött a Sport TV-n. Az idei naptári évben eddig ez volt a legnézettebb mérkőzés a Sport1 és a Sport2 csatornákon.

Eldőlt, hogy a Real Madrid 5-0-s összesítéssel jutott be a fináléba a címvédő németek ellen. A spanyol sztárcsapat 4-0-ra diadalmaskodott Münchenben a házigazdák felett, s ezzel a gálaelőadással megdőlt a Sport TV 2014-es nézettségi csúcsa hazánkban.

A Nielsen Közönségmérés adatai alapján a Sport1 BL-közvetítésére mintegy 900 ezren voltak kíváncsiak (20:00-tól 22:55-ig), a nézettségi csúcs pedig a találkozó közel 445 ezer tartós nézőjének köszönhető. A Sport1 a közvetítés két órája alatt a fogyasztói szempontból legfontosabb 18-49 éves férfiak körében 15,5 százalékos közönségarányt ért el, és a két nagy kereskedelmi televíziót is beleszámítva a második legnézettebb csatorna volt a célcsoportban a keddi főműsoridőben.

Az szerda este derül ki, hogy a városi rivális Atlético Madrid, vagy a korábbi tréner, José Mourinho által irányított Chelsea lesz a Real Madrid ellenfele a május 24-én, szombaton rendezendő lisszaboni fináléban.

Olvasói sztorik