Hírek

Knézy nem kért bocsánatot

Az ügyvéd szerint a sportriporter bántalmazási ügye már rég lezárult volna, ha elnézést kér volt feleségétől.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hat hónap felfüggesztett börtönre ítélte első fokon a bíróság Knézy Jenőt. A sportriporter a vád szerint volt feleségét és annak apját verte meg, emiatt egyelőre nem szerepelhet a képernyőn. Az ügy 2008-ban robbant ki, amikor a volt feleség feljelentette a sportriportert, hogy megverte őt, eltörte az állkapcsát, apósát pedig inzultálta. A férfit első fokon tíz hónap felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság, a másodfok azonban ezt a döntést hatályon kívül helyezte.

Most azonban első fokon ismét elítélték, nem jogerősen hat hónap felfüggesztett börtönt kapott. Zamecsnik Péter ügyvéd, Knézy volt feleségének jogi képviselője a TV2 Mokka című reggeli műsorában elmondta, hogy egy veszekedés során került sor a feleség, majd annak apja bántalmazására. Összesen hat orvosszakértői vélemény készült az üggyel kapcsolatban. Az ügyvéd úgy gondolja, az ügy már régen befejeződött volna, ha nincs ez az értelmetlennek tűnő védekezés, és Knézy Jenő ehelyett bocsánatot kér.

– A történet banálisnak is lenne nevezhető, ha nem lennének elég sűrűek az utóbbi időben a hasonló jellegű cselekmények – mondta Zamecsnik, aki kifejtette, hogy Knézy mezítláb, a közepest el nem érő erővel rúgta meg a földön fekvő feleségét. Egyértelmű, minden kétséget kizáró bizonyítottságot nem lehetett megállapítani, a bíróság ezért mondta azt, hogy a bántalmazás megtörtént, és nyilvánvaló, hogy ez súlyosabb sérülést is okozhatott volna.

Olvasói sztorik