Nemzetközi foci

Nem sieti el a döntést

A skót és az angol harmadosztályba hívják a legutóbb Litvániában dolgozó László Csabát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A scotsman.com és a shropshirestar.com is arról ír, hogy László Csaba ismét Nagy-Britanniában kaphat edzői állást. Ezúttal nem egy élvonalbeli csapatról szólnak a hírek, hiszen a Stenhousemuir a skót, a Shrewsbury Town pedig az angol harmadik ligában játszik.

László Csaba korábban már sikerrel tevékenykedett Skóciában, hiszen a Hearts menedzsereként az év legjobbjának választották. Legutóbb a litván válogatott szövetségi kapitányaként dolgozott.

A Rangadó.hu hétfőn Skóciában érte utol László Csabát, aki készségesen elárulta, hogy mindkét klubbal tárgyalásban áll, és ezen a héten eldőlhet, vállalja-e valamelyik munkát.

– Igazak a hírek, már megkeresés is történt mindkét klub részéről – kezdte László Csaba. – Majd meglátom, hogyan fogok dönteni. Tárgyalásban állok mindkét csapattal, de nem sietem el a döntést. Egy angol harmadosztályú klubnál dolgozni biztosan nagyon jó lehetőség lenne. Vannak lehetőségek, és most ez a lényeg. A skót harmadosztály is kihívás, mert egy ambiciózus csapatról van szó, de még nem döntöttem el semmit. Vannak más opciók, de azok még nincsenek olyan stádiumban, hogy érdemben beszélhessek róluk. Szerintem a két említett klubbal kapcsolatban a hét végéig biztosan elfognak dőlni a dolgok – mondta László Csaba.

Olvasói sztorik