Nemzetközi foci

Valdés lehetőségei

A spanyol kapus két klub között vacillál?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Marca értesülései szerint Victor Valdés, a Barcelona kapusa hivatalos megkeresést kapott az AS Monacótól, melyben szinte minden részlet szerepel, esetleges jövő nyári szerződésével kapcsolatban. Ennek ellenére azonban még mindig nem biztos, hogy a hálóőr a hercegség felé veszi az irányt…

A Manchester City menedzsere, Manuel Pellegrini ugyanis szívesen látná csapatánál a rutinos spanyolt, aki így Joe Hart helyét vehetné át. Az angol válogatott hálóőr helye az elmúlt hónapokban megingott, ki is került az “Égszínkékek” kezdőjéből.

Pellegrini legnagyobb dilemmáját az okozza, hogy lényegében Hart az egyetlen olyan angol játékos a City keretében, aki komoly szerephez is jut a csapaton belül. Ha ő is kikerülne a keretből, az komoly visszhangot és indulatokat válthat ki a szurkolók körében. A chilei menedzser ennek ellenére sem tett le arról, hogy új kapust igazoljon az Etihadba. Ha más nem, azzal a céllal, hogy nagyobb versenyre és így komolyabb odafigyelésre kényszerítse angol hálóőrét. Valdés pedig a lista élén áll.

A Barcelona kapusa eközben továbbra sem nyilatkozik a jövőjéről. Csak annyit enged sejtetni, hogy a Monaco vonzó számára, ugyanakkor a Premier League-ben is lát kihívást. Többször is leszögezte, még nem hozta meg a végső döntést karrierje folytatása kapcsán.

Olvasói sztorik