Nemzetközi foci

Valdés: a Monaco vonzó lehetőség számomra

A spanyol kapus néhány napja megerősítette, az idény végén távozik Barcelonából. Most az új állomáshelyről beszélt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Victor Valdés elárulta, vonzó számára a lehetőség, hogy a francia bajnokságban védjen, és esetleg az AS Monaco kapusa legyen, ahol ismét együtt játszhat korábbi barcelonai csapattársával, Eric Abidallal is.
“A Ligue 1 vonzó számomra – akár a Monacóról beszélünk, akár más francia klubról” – kezdte nyilatkozatát a TeleFootnak a 31 éves katalán hálóőr. “Ez is egy a lehetőségeim közül. A jövőm a képviselőim kezében van, de a Monaco egy jó lehetőségnek tűnik.”
“Tudom, hogy Abidal remekül érzi magát a csapatnál. Nagyon jóban vagyunk egymással. Úgy gondolok rá, mint egy fivérre. Igazán példamutató az embersége. Az ahogyan visszatért a pályára és újra játszik, az valami egészen különleges” – tette hozzá Valdés.
A kapus több mint ötszáz mérkőzést játszott eddigi karrierje során a Barcelonában, így elérkezetnek látja az időt arra, hogy új kihívások után nézzen.
“A szerződésem nyárig szól, aztán vége” – szögezte le távozását ismét a gránátvörös-kékek egyese.
Valdést a napokban a Monaco mellett a Chelsea-vel is szóba hozták, ahol a hírek szerint José Mourinho egy új és rutinos kapust szeretne igazolni a 2014/15-ös idényre.

Olvasói sztorik