Nemzetközi foci

Mourinho is Valdést akarja

Bár jövőre Courtois-t is bevethetné, a portugál trénernek rutinos kapus kell.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Bár a következő átigazolási időszak megnyitásáig még bő három hónapunk van, egyre több pletyka kap szárnyra a játékosok jövőjét illetően. A találgatások egyik fő témája Victor Valdés, az FC Barcelona kapusának sorsa, aki bejelentette legkésőbb jövő nyáron, szerződése lejártával távozik a katalánoktól. De vajon hova?

A spanyol Sport című napilap a címlapján közli, “Mourinho Valdés felől érdeklődik!”, majd a cikkben bővebben is kifejtik. “A portugál tréner elkötelezett amellett, hogy megtudja, milyen lehetőségei vannak a kapus megszerzésére.”

A cikk szerint Mourinho első körben pozitív választ kapott, így jelenleg fő célja Valdés megszerzése. Az azonban nem világos, hogy a 31 éves kapus kezdőként, vagy csereként érkezne a Stamford Bridge-re, ahol jelenleg Petr Cech viseli az egyes számú mezt.
Mou számára ráadásul ott van Thibaut Courtois is, az Atlético Madridban jelenleg kölcsönben szereplő, 21 éves, belga hálóőr. A portugál tréner ugyanakkor úgy hiszi, a nagy trófeák elnyeréséhez nem árt, ha egy rutinosabb kapussal kezdődik aktuális csapatának összeállítása.

A Sport szerint az egyetlen igazi akadály Valdés fizetése lehet, aki évi 10 millió eurót szeretne zsebre tenni új állomáshelyén – az AS Monaco ezt meg is adná -, és ami azt illeti, a Chelsea számára sem jelent kifizethetetlen összeget – teszi hozzá a cikk szerzője.

Olvasói sztorik