Nemzetközi foci

A Monaco 60 milliót szórna ki Valdésre

Hiába szerezhetnék meg fél év múlva akár ingyen is, a hercegségiek már a télen csapatukban tudnák Valdést. Ha kell 60 millió euró ellenében is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A L’Equipe értesülései szerint az AS Monaco a téli átigazolási időszakban tovább folytatná a nyáron megkezdett nagybevásárlást. A franciák szerint a klub fő célpontja az a Victor Valdés, akinek az idény végén lejár a szerződése a Barcelonánál, azaz nyáron akár ingyen is megszerezhetnék a 17-szeres spanyol válogatottat.

A “hercegségiek” azonban nem akarnak még fél évet várni a kapusra, ezért akár 60 millió eurót is hajlandóak lennének kifizetni a katalánoknak a labdarúgó játékjogáért – írja a L’Equipe online kiadása.

A hírek alapján Barcelonában tudnának is mit kezdeni a pénzzel, az El Mundo Deportivo beszámolója szerint a gránátvörös-kékek továbbra sem tettek le a spanyol Pepe Reina és/vagy a német Marc-André ter Stegen megszerzéséről.

A 31 éves Valdés idén februárban jelentette be, nem kívánja meghosszabbítani a katalánoknál a szezon végén lejáró szerződését, és 1995 után távozik a klubtól.

Olvasói sztorik