Nemzetközi foci

Iniesta Manchesterbe költözik?

A spanyol irányítóért a United és a City is ajánlatot tenne, miután a spanyol elutasította a Barcelona szerződéshosszabbítási ajánlatát.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Angliai lapértesülések szerint a Manchester United és a Manchester City is szerződtetni óhajtja a Barcelona sztárját, Andrés Iniestát. A Star vasárnapi számában a címlapon közölte, hogy a vörösök trénere, David Moyes és az égszínkékeket irányító Manuel Pellegrini is örömmel látná együttesében a 29 éves irányítót.

Az angolok mindehhez a Marca c. spanyol napilap múlt heti értesülését hozták alapul, mely szerint a spanyol karmester elutasította a katalánok szerződéshosszabbítási ajánlatát. A sportlap szerint a Barcelona évi 12 millió eurót, továbbá 3 millió eurónyi bonuszt ígért a spanyolnak, aki ezzel szemben évi 17 milliót szeretne keresni. A manchesteri klubok kapva kapnának a lehetőségen és örömmel fizetnék ki ezt az összeget – írja a Star.

Iniesta jelenlegi szerződése 2015-ig szól a spanyol bajnokság címvédőjével.

A két manchesteri klub összecsapását a pályán a City nyerte. A “városiak” 4-1-es győzelmet arattak a “vörös ördögökkel” szemben a Premier League 5. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Olvasói sztorik