Nemzetközi foci

Megsérült a Real százmilliós szélsője

Gareth Bale a Getafe elleni bajnoki előtt, bemelegítés közben szenvedett kisebb combsérülést, ami miatt a szerdai Elche elleni bajnokit is ki kell hagynia.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!“Nem tűnt úgy, hogy komoly baja lenne, egyszerűen nem érezte megfelelő állapotban magát ahhoz, hogy játsszon” – nyilatkozta vasárnap Carlo Ancelotti, a Real Madrid olasz trénere Gareth Bale hirtelen jött kihagyása kapcsán.
A “királyiak” a walesi szélső hiányában is 4-1-es győzelmet arattak a Getaféval szemben, ennek ellenére sem lehetnek önfeledten boldogok.
A hétfői orvosi vizsgálatok során kiderült, Bale nem csupán kényelmetlenül érezte magát a hazai bemutatkozás előtt, hanem kisebb combsérülést is összeszedett, ami miatt bizonyos, hogy szerdán, az Elche ellen sem léphet majd pályára a spanyol klub színeiben.
https://www.youtube.com/watch?v=IX9-hcboOSs
A madridiak tájékoztatása szerint ugyanakkor néhány nap pihenő után a hétvégén esedékes madridi derbin, az Atlético ellen már ismét bevethető lesz a – nyáron egyes források szerint 100 millió euró ellenében szerződtetett – játékos.

Olvasói sztorik