Nemzetközi foci

Székekkel verték egymást a török huligánok

Óriási balhéba torkollott a Besiktas-Galatasaray rangadó Törökországban. Üvegekkel, székekkel ütlegelték egymást a pályát elárasztó drukkerek.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Egy perccel a hosszabbítás lejárta előtt kellett félbeszakítani a török derbit, miután a szurkolók elárasztották a pályát, és ütni vágni kezdték egymást, mindazzal, ami csak a kezük ügyébe került.

Az összecsapáson egyébiránt a hazaiak szereztek vezetést a 18. percben Hugo Almeida találatával, amelyre fordulást követően Didier Drogba góljával válaszolt a Galatasaray. A folytatásban aztán a fordítás is összejött a vendégeknek, ismét csak Drogba tudott eredményes lenni.
https://www.youtube.com/watch?v=-Z2ynCNuNJg#t
A végig feszült hangulatú mérkőzés hosszabbításában aztán a játékvezető kiállította Felipe Melót, a játékosok elkezdtek kakaskodni, ami olaj volt a tűzre, nem sokkal később pedig már a szurkolók is a pályán voltak.

A többség székekkel, üvegekkel ütlegelte egymást, míg a játékosok bemenekültek az öltözőbe. A mérkőzést végül a 93. percben, a hosszabbítás lejárta előtt félbeszakította, és lefújta a játékvezető.
https://www.youtube.com/watch?v=_LCWugDZM7I#t

Olvasói sztorik