Nemzetközi foci

“Balotellinek be kéne fognia”

Massimo Allegri kiakadt a Milan-Napoli mérkőzést követően reklamálásért kiállított támadójára.

Az AC Milan számára nem elég nagy gond, hogy a csapat hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett vasárnap a Napolitól, még ügyeletes gólfelelősét, Mario Balotellit is elveszítette. Az olasz fenegyerek a mérkőzés lefújását követően gyűjtötte be a második sárga lapját, amiért hevesen reklamált a játékvezetőknél.

Az esetet nem hagyta szó nélkül a lombardiai klub vezetőedzője, Massimiliano Allegri sem, aki elítélte a támadó viselkedését.

“Mariónak meg kell tanulnia csöndben maradni. El kell fogadnia, hiába reklamál, ezzel nem segít, a játékvezető utólag úgy sem fogja meggondolni magát. Össze kell szorítanod a fogaidat és befogni a szád, ilyenkor ez a legjobb, amit tehetsz!” – idézi az olasz tréner vasárnapi nyilatkozatát a goal.com. “Ellenzem a hisztérikus viselkedést, be kell látnia neki is, muszáj lesz változtatni a hozzáállásán” – tette hozzá Allegri.
https://www.youtube.com/watch?v=qBB6lsqPWEU
A találkozó 61. percében Balotelli 0-2-es állásnál tizenegyest hibázott. A 23 éves támadó karrierje során először hagyott ki büntetőt, korábban mind a 26 alkalommal gólt szerzett belőle. A 90. minutumban ő jegyezte a Milan szépítő gólját válaszul Britos és Higuaín találatára.

A csatár visszaesőként többmeccses eltiltásra számíthat az olasz szövetségtől.

Olvasói sztorik