Nemzetközi foci

Reina visszatérne a Barcához

A Liverpoolnál nyártól vélhetően nem számolnak a Nápolyban remeklő kapussal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Végeláthatatlan az a pletyka- és információáradat, ami Victor Valdés esetleges távozása és utódai kapcsán látott napvilágot az elmúlt hónapokban. Azonban akad egy vissza-visszatérő név a hírek között, ez pedig nem más, mint a katalánoktól 2002-ben távozott, azóta a Villarrealban, a Liverpoolban és most a Napoliban remekelő Pepe Reina.
A spanyol kapus frissiben, egy rádióinterjúban beszélt arról, lát-e esélyt arra, hogy még valaha a Barcelona hálóját védje.
“Remek dolog lenne visszatérni Barcelonába, megtisztelő, hogy az én nevemet is az esélyesek között említik, ugyanakkor fontos leszögezni, nem állapodtunk még meg semmiben. Azt gondolom, többekkel is felveszik még a kapcsolatot, sok nevet felírtak és lassan kialakul egy rövidebb lista a valódi esélyesekkel. Meglátjuk, mit hoz a jövő” – mondta Reina a Catalunya Radiónak.
A 31 éves hálóőrnek 2016-ig szóló szerződése van Liverpoolban, ám az angol csapatnál vélhetően jövőre se számítanának az idén a Napolinak kölcsönadott kapusra, így megfelelő ajánlat esetén kivásárolható.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik