Nemzetközi foci

Valdés: az én időm itt lejárt!

A katalánok kapusa nem gondolta meg magát, nyáron távozik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hiába tüntetnek érte a szurkolók, Victor Valdés, a Barcelona 31 éves kapusa továbbra is kitart azon döntése mellett, hogy nyáron, szerződése lejártával távozik a klubtól. A spanyol hálóőr remek időszakot tudhat a háta mögött, az elmúlt hónapokban a válogatottban is első számú választás volt. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért új kihívások után szeretne nézni.
“Az én időm itt lejárt” – nyilatkozta Valdés az Antena3-nak. “A klub ugyan tett elém több ajánlatot is, hogy hosszabbítsak, de a döntésem már megszületett. Új kihívások után szeretnék nézni! Egy másik bajnokságban akarok játszani, és egy új helyre költözni a családommal” – mondta a 17-szeres spanyol válogatott hálóőr.
“Nagyra értékelem azt a támogatást és szeretetet, amit idén a szurkolóktól kaptam, de ez nem változtat a dolgon. Úgy érzem, tovább kell állnom!” – fogalmazott Valdés.
A spanyol kapus először múlt tavasszal jelentette ki, nem kívánja meghosszabbítani a szerződését, azóta pletykák milliói láttak napvilágot, hogy ki válthatja majd a Barcelona kapujában, míg őt leggyakrabban a Monacóval boronálták össze.

FRISS: A Barcelona klubvezetői nem ültek ölbe tett kézzel, a nyilatkozatot követően már fel is vették a kapcsolatot a lehetséges utóddal! Részletek ITT!

Olvasói sztorik