Nemzetközi foci

Abidal: a Monacónál nincs jobb Valdésnek

A francia bekk szerint a kapus nem hozhat jobb döntést annál, ha nyáron a hercegségbe költözik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Eric Abidal, aki korábban hat éven keresztül futballozott együtt a Barcelonában Victor Valdészal, megkezdte a nyilvános kampányt azért, hogy a 31 esztendős kapus nyáron valóban a hercegségieket válassza.
“A Monaco remek választás lenne számára, ha jövőre is a Bajnokok Ligájában szeretne védeni. Ambiciózus, jó csapatunk van, talán az egyik legfejlődőképesebb Európában”

– nyilatkozta a katalánoktól nyáron távozott francia a Cadena COPE-nak.
“Nincs bennem harag, nem neheztelek a Barcelonára azért, mert úgy döntöttek, elengednek. Elégedett vagyok azzal a hat évvel, amit a klubnál töltöttem. Óriási tiszteletet érzek iránta” – tette hozzá Abidal, aki két évvel ezelőtt májtranszplantáción esett át, ezek után pedig képes volt, visszaverekedni magát a profi labdarúgók közé.
Eközben a katalán drukkerek is lobbiznak Valdés megnyeréséért: a szurkolók minden mérkőzés 30. percében a 31 éves hálóőr nevét skandálják, ezzel igyekeznek kimutatni felé szeretetüket, és meggyőzni őt arról, hogy mégis hosszabbítsa meg az idény végén lejáró szerződését.

Olvasói sztorik