Nemzetközi foci

A Barcelona Courtois-val tárgyal!

Az Atlético Madrid remek hálóőre válthatja a katalánoknál Victor Valdést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Spanyol lapértesülések szerint újabb kapus neve vetődött fel a Barcelonánál, mint a nyáron távozó Victor Valdés esetleges utódja.
A sport.es úgy tudja, Andoni Zubizarreta felvette a kapcsolatot Thibaut Courtois-val, akinél arról érdeklődött, érez-e magában kellő elhivatottságot a katalán klub iránt ahhoz, hogy jövő nyártól már a Barca színeiben védjen. A gránátvörös-kékek technikai igazgatója tette mindezt azért, hogy meggyőződjön arról, érdemes lesz-e Courtois anyaklubjával, az őt Madridba kölcsönadó Chelsea-vel tárgyalásokat kezdeményezni, mivel kemény alkudozásra és borsos árra számítanak, ahol a kapus teljes támogatására szükségük lesz.
Courtois a hírek szerint nem akar visszatérni Angliába, ahol még két-három évig nem lenne komoly esélye első számú kapussá válni Petr Cech mellet, ugyanakkor BL-esélyes klubnál folytatná a karrierjét, amit a Barcelona adhat meg neki.
A belga válogatott kapus szerződése 2016-ig szól a londoniakkal, akik a hírek szerint 22 millió euró alatt nem is hajlandóak szóba állni senkivel az eladása kapcsán.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik