Nemzetközi foci

A Juventus szerződtetné Alonsót

A spanyol középpályás két év alatt 9 millió eurót kereshetne Olaszországban. A Real 6 milliót nyerhet az üzleten, ha még a télen eladja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Olasz lapértesülések szerint a Juventus télen szeretné megszerezni a középpályára Xabi Alonsót, a Real Madrid 107-szeres spanyol válogatott labdarúgóját.

A 31 esztendős futballistának az idény végén jár le a szerződése, így egészen olcsón, akár már 6 millió euróért is megszerezheti januárban őt az “öreg hölgy” – írja a Tuttosport.
A lap értesülései szerint Alonso 9 millió eurót tehetne zsebre két év alatt, amennyiben elfogadja az olaszok ajánlatát.

A spanyol középpályás 2009-ben 30 millió fontért cserébe igazolt a Liverpooltól a Realhoz, ahol az elmúlt négy évben 132 bajnokin lépett pályára. Többek között alapembere volt a 2012-ben 100 ponttal bajnoki címet nyerő, Mourinho-féle alakulatnak.

A lábtörés után lábadozó labdarúgó posztján túlkínálat van Madridban, mivel Luka Modric és Sami Khedira után a “királyiak” nyáron leigazolták a Sociedadtól Asier Illarramendit a középpálya közepére, míg nyáron visszatér a Dortmundnak kölcsönadott Nuri Sahin is.

Olvasói sztorik