NB II

Matyi Dezső a PMFC ellen?

Újabb abszurd fordulat következhet: a pécsi tulajdonos a Kozármislenyt támogathatja a jövőben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az NB I-ből licenchiány miatt kizárt PMFC nyilván a bajnoki címet célozza meg a harmadosztályban; az egyik legnagyobb riválisa „házon belülről” érkezhet, a Kozármisleny személyében.

A PMFC-től (ha minden igaz) távozó tulajdonosról azt pletykálják, hogy nem száll ki teljesen a futballból – csak máshol próbálkozik. Nem is olyan messze: a tényleg elég hihetetlen történet szerint Kozármislenyben segít majd Feleki Attilának, és együttes erővel biztosan elérnék, hogy feljutó helyen végezzen a csapat. Ami persze nagy fricska lenne az erről ebben az esetben valószínűleg lemaradó PMFC-nek – írja a bama.hu.

A Kozármisleny csapatának tulajdonosa, Feleki Attila úgy döntött, mégis folytatja tovább a munkát, finanszírozza az együttest (immár az önkormányzattal karöltve, hiszen évi 17 millió forintot kap), és a cél a dobogó lesz az NB III-ban.

A tulajdonos bejelentése már kevésbé szerzett örömet a pécsi szurkolóknak, mindez ugyanis azt jelenti, hogy a piros-feketék nem tudnak átigazolni, megszerezni szinte egy komplett csapatot, amely az elmúlt szezonban bizonyította, hogy a feljutásra esélyes ebben a mezőnyben.

Olvasói sztorik