NB II

Nagy a lemaradás Pécsen

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtökön sem voltak többen, csak tizenketten a Pécsi MFC edzésén. Továbbra is Kulcsár Árpád vezényli a tréningeket, de még kérdés, hogy hogyan áll össze a jövő évi keret – számolt be a bama.hu portál.

– Az utolsó pillanatban vagyunk – mondta Kulcsár Árpád, aki a piros-feketék edzéseit vezeti. – Természetesen mindenki tisztában van vele, hogy csúszásban vagyunk, de nem csak az első csapatot, hanem az utánpótlást illetően is. Előbbinek ugyebár nagyon fontos lenne már az első évben felkerülnie, a másodosztály már mégiscsak profi szintet jelentene, ami kellő vonzerő lehet a fiatalok számára. Az utánpótlást pedig egy év múlva minősíteni fogják, s bizony a folytatásban azok járnak majd a legjobban, akik a legmagasabb kategóriába tartoznak.

Korábban szó volt róla, hogy egy esetleges kozármislenyi házasság akár a másodosztályba is sorolhatná az NB III-as klubot, de ebből nem lett semmi. Sőt, a Kozármisleny felől borús hírek érkeztek, miszerint megszűnhet a szintén harmadosztályú baranyai együttes, mivel Feleki Attila tulajdonos nem akar több pénzt költeni a klubra. Ez azonban szintén a múlté.

– Az a helyzet, hogy átértékeltem az eddigi eseményeket – kezdte Feleki Attila. – Arra jutottam, hogy semmilyen külső körülmény nem ér meg annyit, hogy feladjam azt, amit itt az elmúlt nagyon hosszú évek során felépítettünk. Az önkormányzat által megszavazott évi tizenhétmillió forintot pedig köszönjük szépen, elfogadjuk.

Olvasói sztorik